maanantai 16. kesäkuuta 2014

KESÄTUPA VALMIINA JUHANNUKSEEN

 Innostuin siivoilemaan ja sisustamaan kesätupasaunaamme ja maalasin tylsän puunvärisen vanhan tuolin valkoisella sekä päällystin iki-ihanalla ruusukankaalla...

 Jotenkin vaan tuo valkoisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on niiiiiin suloinen!
Tuon peilipöydän ostin muutama vuosi sitten kylän kirppikseltä viidellä eurolla. Se oli kulunut puunvärinen ja maalaus sai paljon aikaan. Kuvat ovissa on decoupage-tekniikalla liimatut servettikuvat.

 Juhannusruusut kukoistavat ja tuoksuttavat sulotuoksuaan saunan edustalla!

 Kuistin siivosin sunnuntaina siitepölyistä. Kylläpä sitä olikin paljon. Tuolien päälle laitoin suojaksi pienet räsymatot ja nuo tyynyliinat löytyivät kylän kirppikseltä.
 Tässä muutama halpis tyynyliina. En voinut vastustaa jälleen kerran tuota vaaleanpunaista. Tuo ihana norsu-tyynyliinakin löytyi samasta halpakaupasta.


 Pieni kaunis ruusuräsymatto koristaa tylsän väristä tuolia. Ehkäpä maalaan senkin valkoiseksi tai vaaleanpunaiseksi...Hmmm...mitähän ukkelini sanoo kun kaikki alkaa olla niin pinkkiä ;)

 Tämä lautashyllykin on kylän kirppikseltä löydetty ja siitä olenkin jo muistaakseni postannut joskus viimevuonna. Maksoi muistaakseni 20 euroa.
 Minä tykkään vanhoista mainoksista! Olen kehystänyt niitä saunan seinälle. Ne on jotenkin niin suloisen tyhmiä. On sitä ennen vanhaankin osattu hoopottaa ihmisiä kaiken maailman vippaskonsteilla ;D Siitä vaan kaulitsemaan lihavuus pois kropasta...kävisiköhän tavallinen kaulin ;)


 Eteisnurkkauksen siivosin ja järjestin grillausvälineet ja lautaset ym. tarpeelliset käden ulottuville sillä grillailemme saunankuistilla tuon tuosta...

Kunpa saisin ihanan ruusujen tuoksun mukaan tähän postaukseeni. On se vaan niin päätä huumaavan ihana! Mukavaa Juhannuksen odotusta!

13 kommenttia:

  1. Oletpa ollut todella ahkera. Ihana yhdistelmä tuo valkoinen ja vaaleanpunainen. Kateeksi käy tuo peilipöytä ja penkki. Ovat niin ihanat ja romanttiset :D
    Nuo tyynyt ovat taas niin sinua. Upeita norsuja ja ihanaa eksotiikkaa. Saisit tulla stailaamaan minunkin mökkini yhtä kauniiksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Enkuli ;) Tervetuloa kesällä saunomaan! ;)

      Poista
  2. Hienoja kuvia ja ihanaa kesätunnelmaa, täällä vaan huokailen ihastuksesta, olet siis todella kauniisti laittanut saunatupanne "kesäilmeeseen" ja sommitelmat on niin ihania! Tuntuu kuin aika pysähtyisi kun kuvia katselee. Tosi hauska se vanha kaulin mainos :)

    t.Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsi! On kiva että tykkäät ja käyt kurkkaamassa blogissani ;) Mukavaa päivää!

      Poista
  3. Aivan mahtava "mökö"tupa sinulla. Tuosta ei voi tulla muuta kuin hyvälle tuulelle. Mukavaa juhannusta sinulle ja toivottavasti pian tavatan taas kortteilun merkeissä. Viimeistään kesän lopulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Cassu! Kivaa Jussia myös sulle ja kortteillaan heti kun keritään ;) Laita viestiä sitten heti kun siltä tuntuu ;)

      Poista
  4. Oikein Hyvää Juhannusta Sinulle:)

    VastaaPoista
  5. Oi miten romantillista :) Meilläkin on tuollainen peilipöytä odottamassa tuunausta. Minulla on ollut se lapsesta asti, se ostettiin jostain kirppikseltä. Hyvä idea käyttää decoupagekoristelua. Hyvää juhannusta!

    VastaaPoista
  6. Ihanaa Mittumaaria sinulle :) Tunnelma on aivan unelman kaunista tuolla saunatuvallanne.

    VastaaPoista
  7. Ihanaa Keskikesän Juhlaa Sinulle ja Perheellesi. Laita lämmintä ylle, jos grillailette illalla:D.

    VastaaPoista
  8. Kiitos teille kaikille ihanille Ystäville kommenteistanne ;) Vilpoisaa on ollut, mutta onneksi ei sentään lunta sada ;)

    VastaaPoista

Kiitän kommentistasi!