sunnuntai 20. lokakuuta 2013

OLOHUONEESTA MUUTAMA KUVA...

Naulailin iltapäivällä olohuoneen seinälle valokuvia ja muita tärkeitä tauluja pieneksi sommitelmaksi.
 Laitanpa muutaman iltakuvan meidän olohuoneestamme tähän.


 Luna-tyttö nukkuu tyytyväisenä kodin lämmössä. Sillä on hyvä olla. Tulee itsellekkin rauhallinen ja hyvä mieli kun hänen rauhaansa katselee. On hän vaan niin kaunis ja kiltti tyttö.

13 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat olet ottanut, todella viihtyisän näköistä ja kiva kisu :) Laitatko minulle osoitteesi tiina.jukonen@outlook.com niin saan kolme korttia eteenpäin :) ja laitan sitten sinulle omani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! No tuossahan sun s-postiosoitteesi lukee ihan selvällä suomenkielellä! Mä taidan olla tosi kipeenä kun en sitä nähnyt vaan kyselin sitä sulta ;)

      Poista
  2. Åh, vilket vackert hem du har! Så himla mysigt och kreativt i härligt gammaldags stil. Tycker om färgerna och matsalsstolarna med de gröna sitsarna var jättefina!

    Ha en bra kväll!
    Kram
    Sussie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tackar Sussie! Vi trivs mycket bra här. Huset är bygd i 1922 och det har en god själ och hjärta ;)
      Ha en god vecka!

      Poista
  3. Atmosfären i ett hem är viktig. :)

    Jag råkade av misstag radera den kommentar du hade skrivit hos mig så om du vill får du kommentera igen. Hann inte läsa... Hade fått så konstiga meddelanden/ SPAM i lång rad så av bara farten trycket jag bort din kommentar också.

    Ha en jättebra kväll! :)

    VastaaPoista
  4. ♥oi,miten ihana olkkari! Tykkään niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Riitta Sinikka! Nythän olkkari sai hienon lisän siitä tekemästäsi Madonna-tyynystä ;) Kiitos siitä!

      Poista
  5. Oi oi, sinähän asut satulinnassa. Upea tuo ikonikokoelmasi ja ihania huonekaluja. On sinulla todella silmää kauneudelle.

    Minä täällä olen ollut TOSI kiireinen. Mimosa piti liikettä yllä viikonloppuna. Kiire töissä ja kaiken hulluuden lisäksi olen kuuhullu, kuten huomaat. Heräsin neljältä.

    Haleja sinulle.

    VastaaPoista
  6. Kiitos kiitos Enkuli ;) Juu huomasin, että olitte ahkeroineet Mimosan kanssa lumiukonkin. Oli hieno! Hirveesti siellä teillä on tullu lunta! Halit sinnekkin!

    VastaaPoista
  7. Onpa teillä kaunista ja kodikasta! Ja tulee ihan kissakuume, kun nukkuvaa kattia katselee. Meilläkin oli vuosia sitten kissa, mutta se karkasi, eikä enää löytynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! Nukkuva kissi on kyllä maailman parasta rentoutusta. Rupeaa aina ihan itselläkin silmät lurpahtelemaan kun hän näyttää niin rauhalliselta ;) Voi harminpaikka tuo teidän kisun karkaaminen! Ei muuta kuin uutta ottamaan. Meidän Luna tuli Tampereen Kisu ry:n kautta. Siellä on ihania lutusia kisuja vailla kotia...

      Poista
  8. Kaunista, viihtyisää, kodikasta ja ihanan "värikästä". Tarkoitan, että tänä päivänä "kaikilla" on valkoista joka puolella. Oln ihmetellyt, minne kaikki värikkäät kodit ovat kadonneet ja olemmeko me ainoat. Huh, emme. :D
    Laitoin blogiini sinullekin jotain pientä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viltsu! Ja tuhannet kiitokset tunnustuksesta! Se piristi valtavasti mieltäni, kiitos siitä ystäväni!

      Poista

Kiitän kommentistasi!